Kategória: Aktuális.

A műsort, melynek címe Baló Világ,  Baló György vezeti,  aki a platform tartalmáért felelős és egyben műsorvezetőtárs Machán Frigyes (Nesta) szerint  megfelel  annak a kihívásnak, hogy a Neston szöveges tartalma versenyezzen zenei kínálatával.

A Baló Világ élőben, minden hétköznap 9:00 – 11:00  között hallható, de egész nap elérhető a Neston honlapján, közösségi média felületein és a mobiltelefon applikációkon.

A Baló Világ kíváncsi és hiteles, gondolkodó és érdeklődő, befogadó és humánus, nyitott és toleráns kíván lenni.

Kereskedelmi, de nem harsány.  Őszinte, de nem megmondó. Humoros, de nem vicces. Modern, de őrzi kultúránk  értékeit és hagyományait. Társadalom, gazdaság, sport, kultúra, derű minden hétköznap.

Ahogyan ők mondják: igényes közönségnek igényes műsor.

Az internet alapú tartalom szolgáltatót (Neston) 2011 októberében alapította Bíró Attila a Mediator Group ügyvezetője, Genser András nemzetkőzi hírű DJ / producer és Nesta (Machán Frigyes) a EstFm és a radiocafe 98.6 korábbi  zenei igazgatója.

A Neston hitvallását és üzleti koncepcióját meghatározza, hogy az a fajta zenei világ és tartalmi megjelenés, amely az előd rádiókban – főleg Budapesten – népszerűvé vált, az internet  lehetőségeit kihasználva az egész országban és  később külföldön is hozzáférhetővé váljon.

Működésének első évében jelentős, havi 165.000 UV-s elérést produkált a Neston.
(BrandTrend)