Kategória: Aktuális.

DotcommerceDay. November 8-án több száz e-kereskedő várja a látogatókat speciális, csak ezen a napon érvényes kedvezménnyel.

A kínálat lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, repülőjegy, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok stb.

A mozgalomhoz az internetes kereskedők szabadon csatlakozhatnak, az egyetlen feltétel az egyedi kedvezmény nyújtása. A vásárlók a www.internetesvasarlasnapja.hu weboldalon egy helyre gyűjtve érhetik el az akciókat, és még a karácsonyi vásárlási roham előtt kényelmesen és nyugodtan, az árakat és kínálatot összehasonlítva válogathatnak a különleges ajánlatokból.

Mivel a kereskedők a következő hetekben folyamatosan töltik fel a központi weboldalra a kedvezményeiket, így a rutinosabb érdeklődők már előzetesen összeállíthatják a vásárlási kívánságlistájukat.

A DotcommerceDay mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlásban rejlő előnyöket, segítve ezzel a hazai internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését, továbbá csökkentve az autós közlekedést jelentő hagyományos vásárlás környezetkárosító hatásait, a szmog-kialakulást és a zajterhelést.
(BrandTrend)