Kategória: Aktuális.

A konferencia témája idén az új vevők szerzésének új, hatékony módszerei. Magyarország legnagyobb kisvállalati marketing szakmai eseményén több mint ezer kis- és közepes vállalat vezetője és marketingese vesz részt, akiket az előadások mellett egész napos marketing kiállítás vár.

„A magyar kkv-k terméke jobb, mint a marketingje. Az esetek többségében csak a marketinggel jelentősen megnövelhető lenne a cég forgalma. A konferencia azért jött létre, hogy ebben nyújtson segítséget: célja egy gyakorlatias marketing szemléletmód és tudás átadása, mellyel a kis- és közepes vállalkozások sikeresebbek lehetnek” – mondta Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő, a konferenciát szervező Marketing Commando vezető tanácsadója.

A konferencián többek között előad Wolf Gábor és Nyírő Réka a Marketing Commando tanácsadói, valamint Weiser István aki innovatív online marketing megoldásairól vált híressé az utóbbi években. Az előadásokban friss magyar esettanulmányok és sikersztorik, új és hatékony stratégiák, valamint gyakorlati tippek és tanácsok kerülnek bemutatásra.
(BrandTrend)