Kategória: Aktuális.

A szerző megismerteti az olvasóval azokat a viselkedési módokat, amelyek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy valaki sikeres lehessen, és bemutatja azt is, hogy melyek az elhanyagolható vagy kevésbé fontos dolgok.

Ruzsa Dóra pszichológus, coach megalkotta az ötpontos sikerképletet, mely olyan, mint az egyszer-egy: bárki számára könnyen átlátható, megtanulható, megérthető. A példák alapján az olvasó megtudhatja, mely pontokban hasonlít a kiemelkedően sikeres emberekhez, s melyek a fejlesztendő területei.

Könyvbemutató: 2012. október 8. 19 óra, Andante Borpatika ( I. Bem rakpart 2.) dedikálással, Nagy Feróval és Avidor Andrással a színpadon, a siker illatával (ajándék illatminta Zólyomi Zsolttól), omlós Benei süteményekkel és több interjúalannyal. Találkozhatnak az üzletemberrel, a politikussal, a sportolóval, a zenésszel, a rendezővel, a koreográfussal, a pszichológussal, akik az élet legkülönfélébb területeiről jöttek, mégis egy dologban teljesen ugyanolyanok: szenvedélyesen el akarták érni a céljaikat – és el is érték.

A könyvben szereplő 25 kiemelkedően sikeres interjúalany: Avidor András, a BNI Magyarország társigazgatója, Bagdy Emőke Prof., Dr. pszichológus, emeritus egyetemi tanár, Boros Lajos énekes, műsorvezető, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, Cziva Oszkár, Dr.,habil , a JNT Security Logisztikai és Biztonsági Kft. üzleti igazgatója, Farkas Attila testőrG. Németh György, a Benyovszky Orvosi Központ igazgatója, Napidoktor főszerkesztője,Jagodics Rita kereskedelmi marketing szakértő, Joshi Bharat műsorvezető, TV2, Klein Dávid hegymászó, Komócsin Laura ACC üzleti coach, Lénárt Ágota dr. sportpszichológus, Muri Enikő énekes, színésznő, Nagy Feró énekes zeneszerző, Novák János színházigazgató, Portisch Lajos sakk nagymester, a Nemzet Sportolója,  Rakonczay Gábo, óceáni evezős és vitorlázó,  Román Sándor, az ExperiDance és a RaM Colosseum művészeti vezetője, Sárkány Péter, a Szent László Gimnázium igazgatója, Szekeres Pál vívó, Tényi József, a Puma Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Vad Fruttik zenekar, Végh József túsztárgyaló, Vivat Bacchus, acapella együttes, Zólyomi Zsolt parfümőr.
(BrandTrend)