Kategória: Aktuális.

A Nickelodeon a Viacom International Media Networks (VIMN – Comedy Central, MTV, VIVA), a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari médiavállalatának csatornája. A Nickelodeon célja, hogy nemtől függetlenül, minden gyermek megtalálja kedvencét a 4-14-es korcsoportban, így humoros, erőszakmentes, tanító és zenés tartalmakkal szolgál nézőinek.

A Nickelodeon folyamatosan bővülő kínálatában ismert, iskolára felkészítő pre-school tartalmak (Dóra, a felfedező, Bubbi Guppik, Fanboy és Chum Chum) mellett megtalálhatóak nagysikerű animációs sorozatok (SpongyaBob, A Madagaszkár pingvinjei, Winx Club) továbbá zenével teli live-action ifjúsági programok (iCarly, V, mint Viktória, Big Time Rush) garantáltan lebilincselő szórakozást nyújtanak.

Forrás: Nielsen Közönségmérés; Időszak: 2012. július 1- szeptember 23;

A Nickelodeon weboldala és Facebook oldala izgalmas és tartalmas szórakozást nyújt a nézők számára. A kedvenc sorozatokkal kapcsolatos információk izgalmas videók, ingyenes játékok, nyereményjátékok, valamint kreatív játékötletek egyaránt hozzájárulnak az oldalak töretlen népszerűségéhez.

A Nickelodeon csatorna a cseh médiatörvény hatály alá esik.

(BrandTrend)