Kategória: Aktuális.

A Christie’s aukciós ház október 5-én a népszerű film ötvenéves jubileuma alkalmából több, a titkosügynök mozikalandjaiban használt tárgyat elárverez. A sláger pedig a Bondot alakító brit színész, Daniel Craig (44) által vezetett csodaautó, amelynek a kikiáltási ára 100 ezer font (35 millió forint). -írja a Blikk

“David Beckham gyerekkora óta óriási rajongója a James Bond-filmeknek. Minden vágya, hogy legyen valami különleges, a sorozathoz kapcsolódó emléke, nagyon szeretné a kocsit.” – árulta el egy bennfentes.

Az Aston Martinon azonban rajta tartja a szemét Cristiano Ronaldo is. Ha azt nézzük, hogy az elmúlt esztendőkben sok mindenben felülmúlta madridi „elődét”, akkor az Amerikában is sztárnak számító középpályásnak nincs sok esélye gyerekkori álma megvalósítására.

Beckham aztán hiába feszített óriásplakátokon Armani alsónadrágban, a divatguru a következő kampányát már Ronaldóval készítette.

S bár a négygyerekes családapa boldog házasságban él a Spice Girls egykori énekesnőjével, Victoriával (38), a portugál a hölgyek körében is népszerűbb. Ugyan évek óta kapcsolatban él az orosz szupermodell Irina Sajkkal (26), de még mindig több nővel szóba hozzák.

Mágikus Márkázás: Beckham. Papp-Váry Árpádtól várjuk a következő könyvet. Mágikus Márkázás: Ronaldo
(Blikk, BrandTrend)