Kategória: Aktuális.

A lap szólni kíván mindenkihez, aki embereket vezet, kiválaszt  vagy éppen értékesít nekik, és azokhoz is, akik – HR-szakemberként, trénerként, coachként vagy tanácsadóként – a háttérből támogatják őket. A magazint a Professional Publishing Hungary – a Süddeutscher Verlag magyarországi leányvállalata  – adja ki.

Az üzleti élet alapegységei az emberek, így a legtöbb folyamat, eredmény kialakulása is az ő hozzáállásuktól, interakcióiktól függ. Ezért érdemes az emberi viselkedés üzleti életben is tapasztalt törvényszerűségeivel foglalkozni, felfedni bizonyos működési mechanizmusokat.

„Kétségtelen, hogy a téma egyre több embert érdekel, és egyre divatosabb is. Kezdeményezésünket különböző célcsoportokban előzetesen megfutattuk, és úgy tapasztaltuk, hogy meglepően sokakban megvan az igény arra, hogy többet megtudjanak a maguk, és üzleti partnereik, munkatársaik mozgatórugóiról. Ezt az igényt szeretnénk kielégíteni, egyelőre hagyományos módon: azaz nyomtatott, kézbe vehető magazin formájában. – mondta Vándor Ágnes, aProfessional Publishing Hungary Kiadó vezetője.
(BrandTrend)