Kategória: Aktuális.

A Kommunikációs Igazgatók Európai Szövetségének tevékenységében és szerteágazó hálózatában jelentős szerepet töltenek be a regionális koordinátorok, akik helyi összekötő kapocsként aktívan segítik elő a szervezeten belüli együttműködést. A rangos nemzetközi szervezet lehetőséget nyújt a kommunikációs vezetőknek a szakma témáinak európai szintű és régió-specifikus megvitatására. A Kommunikációs Igazgatók Európai Szövetsége rendezvényeken keresztül segíti elő a hálózati tagok kapcsolattartását, valamint a szervezet céljainak megfelelően a regionális jelenlét kiterjesztését, és a szakma helyzetének megszilárdítását.

Márta Irén 2005 óta dolgozik a Holcim Hungária vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatójaként. Ezt megelőzően az ipari és a kiadói szférában gyűjtött tapasztalatokat marketing és a változás kommunikáció terén. 1994-ben szerezte meg diplomáját marketing szakközgazdászként a Szegedi Tudományegyetemen. A Kommunikációs Igazgatók Európai Szövetsége üdvözölte Márta Irént új szerepkörében, akire széleskörű tapasztalatainak és szakértelmének köszönhetően esett a választás. Az általa vezetett programokat nemrégiben több nemzetközi díjjal ismerték el, úgy mint European Excellence Awards és Sabre Awards.

„A rangos európai szervezettel történő együttműködés remek lehetőség arra, hogy egyrészt a legújabb szakmai trendek közvetlenül jussanak el hazánkba, másrészt a kiváló, magyar szakemberek eredményeit megismertessük külföldön. Célom, hogy munkámmal tovább növeljem a szervezet ismertségét Magyarországon, és mind több vállalat kommunikációs vezetőjének bevonásával színvonalas szakmai munkát végezzünk itthon és a régióban.” – nyilatkozta Márta Irén.
(BrandTrend)