Kategória: Aktuális.

“Ha van tehetséged a dalszövegíráshoz és még rappelni is szoktál olykor-olykor, akkor ez a verseny Neked szól! Írd meg 3-5 perces romantikus, minél humorosabb, kreatív dalodat, használd fel az általunk megadott három szót, küldd el nekünk, és ha jól sikerült a szerzeményed itt a lehetőség, hogy ország-világ előtt megmutasd a tehetségedet!” – így szól a felhívás

Felhasználandó szavak: tévé, Facebook, boszorkány

A költeményeket hangfelvétel vagy videofelvétel fomájában 2012. augusztus 10-től 2012. augusztus 23. 24:00-ig küldhetik be a jelentkezők a [email protected] e-mail címre.

Részletes játékszabály: http://www.merlin.hu/index.php/2012/08/letitshinelovejam/

A 10 legtehetségesebb ifjút 3 napon belül értesítik, akik a döntőn az Animal Cannibals csapata és a közönség előtt is megcsillogtathatják a tehetségüket!

,,Rapszöveget írni, előadni menő dolog. Ha az ember ezt kamaszként teszi, és ezzel még csajozni is tud, akkor ez már több mint menő. Anno 14 évesen minket is ez motivált az első dalok megírásánál a világhírnév mellett. Legalább az egyik összejött!” – mesélte nevetve Qka, az Animal Cannibals frontembere.

A verseny fődíja:

  1. helyezett Netbook
  2. helyezett iPod
  3. helyezett Ice-Watch karóra

Döntő:
Helyszín: Toldi mozi (1054. Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)

Időpont: 2012.augusztus 30. (csütörtök), 15.00

A Hadd soul-jon (Let It Shine) film szeptember 8-án lesz 10.30-kor lesz először látható a Disney Csatornán. Amerikában 5,7 millió embert csábított a képernyő elé a premierje, és ezzel 2012 legnézettebb Disney Csatornás filmje lett.
(BrandTrend)