Kategória: Aktuális.

A program keretében 76 blogger kapta meg a lehetőséget, hogy a vállalat idei zászlóshajójával, a Samsung Galaxy S III okostelefonnal tudósítson élőben az olimpiai játékokról. A vállalat nemzetközi szinten az MSN-nel választotta ki a mintegy 3000 jelölt közül a világ minden részéről a 76 szerencsést, Magyarországon pedig a Blog.hu-val működött együtt.

A program mögé olyan hírességek sorakoztak fel, mint David Beckham labdarúgó, Jamie Oliver sztárszakács vagy Zara Philips lovastusa-olimpikon, akik egyben a Samsung olimpiai nagykövetei is.


Magyarországról Gyémánt Balázs, Jókuti András és Monoki Kálmán bloggerek lehetnek részesei az életreszóló élménynek, amelyről a http://samsungglobalblogger.blog.hu/ oldalon adnak számot.

Nem a Samsung Global Blogger program az egyetlen esemény, amellyel a vállalat az ötkarikás játékokra készült. A Samsung fejlesztésében Androidos okostelefonokon elérhető a Samsung: Take Part 2012 kiterjesztett valóság-alapú olimpiai játék, a Galaxy Nota-re készült Touchnote nevű, képeslapkészítő alkalmazás, valamint az Eurosports Player, amellyel élőben nyomon követhetők az ötkarikás játékok eseményei.

Az olimpiai kampány másik kiemelt része a “Hope Relay – Smart Sport a Gyermekért” nevet viseli, amellyel a felhasználók sportolás közben okostelefonjukkal segíthetnek összegyűjteni 1 millió Smart kilométert, és sportolásukkal hozzájárulhatnak a megyeszékhelyek és Budapest számára adandó 100 millió forint összértékű terméktámogatáshoz. A kampány az olimpiai játékok végéig, 2012. augusztus 12-ig tart.
(BrandTrend)