Kategória: Aktuális.

A Front Page Communications teljes körű pr-tanácsadással támogatja a CIB Csoport külső kommunikációját. A határozatlan időre szóló megbízás szerint a magyar tulajdonú kommunikációs ügynökség feladatai közé tartozik a stratégiai pr-tanácsadás, az issue menedzsment, a kríziskommunikációs tanácsadás, a sajtó-kapcsolattartás, a médiaelemzés, valamint a sajtóesemények szervezése és lebonyolítása.

A CIB Csoport az új kommunikációs partnerrel való együttműködéstől a sajtókapcsolatok erősítését és a folyamatosan változó piaci környezetben történő kommunikáció hatékonyságának növelését várja.

„Olyan kommunikációs ügynökséget választottunk, amelyik a pénzügyi szektorban jelentős tapasztalatokkal és komoly referenciákkal rendelkezik, emellett pedig fogékony a kommunikációs terület új kihívásaira is.” – mondta el Kanizsai Róbert, a CIB Bank kommunikációs vezetője.

A több fordulós, meghívásos tenderen kiválasztott Front Page Communications az elmúlt időszakban tovább fejlesztette belső szervezetét és ezzel felkészült a legnagyobb hazai ügyfelek kommunikációs feladatainak ellátására. „A CIB Bank tenderén elért siker is bizonyítja a folyamatos és minőségi építkezés eredményességét.” – hangsúlyozta R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezető igazgatója.
(BrandTrend)