Kategória: Aktuális.

A díjnyertes férfi főszereplővel, Mads Mikkelsennel forgatott jeleneteket hazánkban a Pest megyei Sóskúton vették fel.  A stáb szoros időbeosztás szerint dolgozik, hiszen a forgatás kapcsán 6 hét alatt bejárják egész Európát.

A július 9-e óta folyamatosan úton lévő filmes csapat 40 nap alatt 8 országban veszi fel az anyagot.  A forgatás során a stáb Magyarországon kívül érinti Hollandiát, Ausztriát, Szlovákiát, Horvátországot, Montenegrót, Macedóniát és Németországot.

Asger Leth rendező és stábja több szerencsés jelentkezőt kiválasztott a www.move-on-film.hu-ra feltöltött pályázatok alapján, ők statisztaként szerepelhettek az epizód felvételén. Azok közül, akik például háziállatukkal neveztek, egy fehér macska tulajdonosa vehetett részt a forgatáson, kiválasztott kedvencével együtt. Néhány magyar ötlet is bekerült a filmbe, az alkotóknak egy gyorshajtás miatti igazoltatásról szóló poén és egy vicces pohárköszöntő nyerte el leginkább a tetszését.

A Move On feladataira rengeteg izgalmas, kreatív ötlet és javaslat érkezett a projektben részt vevő 11 európai országból, köztük Magyarországról. A forgatás alatt rengeteg lehetőség adódott a 11 ország fogyasztói számára a produkcióban történő részvételre, többek között osztrákok százai csatlakozhattak főszereplőnkhöz egy, a Bécsi Operában eltöltött estén, illetve sokan kapnak majd statisztaszerepet a graffiti művész mellett, akinek művei az interaktív road movie utolsó, Berlinben rögzítendő részében lesznek láthatók.

Azok számára, akik eddig kimaradtak a filmből, még mindig nyitva áll a lehetőség, hogy bekerüljenek a németországi epizódba. Akik a legstílusosabb és legeredetibb partiruhás fotót feltöltik a move-on-film.hu oldalra, párjukkal együtt részt vehetnek egy berlini éjszakai buliban, természetesen Mads Mikkelsen társaságában. Az új feladatra augusztus 8-ig fogadják a jelentkezéseket.

Az ügyfelek továbbra is nyomon követhetik a forgatás eseményeit, hiszen Kitty de la Beche, a Move On tudósítója élő közvetítést ad a kulisszák mögül. Exkluzív anyagai a www.move-on-film.com és http://www.youtube.com/user/lifeisforsharingDT , tudósításai a Twitter@moveonreporter linken követhetők. A projekt magyar vonatkozású fejleményeiről továbbra is a move-on-film.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.
(BrandTrend)