Kategória: Aktuális.

Az idén július 27. és augusztus 5. között megrendezésre kerülő multikulturális rendezvényen a vállalat a telekommunikációs lehetőségek biztosításán túl a fesztivál hangulatához illeszkedő aktivitásokkal és szolgáltatásokkal gazdagítja a fesztiválozókra váró élményeket.

A Telekom szakemberei által kiépített Netcaféban minden nap 10 és 18 óra között várják az internetezni vágyókat, ahol vetélkedőkkel és nyereményjátékokkal segítik elő a digitális írástudás fejlődését. A hello holnap! fenntarthatósági kezdeményezés keretében a netezők egy ingyenes „Karmakontroll” tesztjátékot is kipróbálhatnak, így megtudhatják, milyen a fenntarthatósági karmájuk.

A Magyar Telekom a Magyar Olimpiai Bizottság  arany fokozatú főtámogatójaként lehetőséget teremt arra, hogy senki ne maradjon le a londoni olimpia fontos pillanatairól. A T-Home SAT TV jóvoltából a kapolcsi Kávéház pajtájában július 27-én megnyílik a Völgy Olimpiai szurkolói klubja, ahol a fesztiválozók együtt szurkolhatnak a magyar játékosok sikeréért, a Telekom által létrehozott különleges közösségi alkalmazásnak köszönhetően.

Az idei Völgyfesztivál újdonsága lesz a Blue sPot Café is, ahol a színvonalas koncertek mellett esténként a zenegép egy modern változata is kipróbálható, amely a Telekom jóvoltából, a ZeneCenter streaming alapú zeneszolgáltatás segítségével kel életre.
(BrandTrend)