Kategória: Aktuális.

A BNV (Budapesti Nemzetközi Vásár) film forgatáshoz a Facebook közösségi oldalon kezdtek a napokban szereplőket toborozni. Főszereplőt, statisztákat, operatőr-, világosító- és hangosító segédet, egy teljes filmes stábot állítanak össze hamarosan. Különösebb kritérium a jelentkezéshez nincs, csupán kellőképpen exhibicionistának, humorosnak és bevállalósnak kell lenni. Persze nem árt, ha a jelölteknek – főleg a főszerepre jelentkezőknek – vannak emlékei a 70-es, 80-as évek Magyarországáról.

Feladat vár a közösség többi tagjára is, hiszen az ő szavazataik is számítanak a végleges stáb kialakításakor. A rajongók dönthetnek a forgatás helyszínéről, a sztoriban feltűnő múltidéző tárgyakról, és más részletekről is. A BNV „mozgókép színházi alkotást” profi filmkészítők tartják majd kézben, s az első kockáktól az utómunkákig ott lesznek a rendezői székben, a kamerák mögött, vagy éppen ahol kell. A szereplők és  stábtagok jelentkezését a www.facebook.com/BNVfans oldalon várják.

A 2012-es év BNV-je a legfrissebb divat, a retro jegyében zajlik. Lesz fergeteges BNV Retro Sörkocsma élő zenével, retro számítógép és kvarcjáték kiállítás, retro tárgyak bemutatója, kis Polski találkozó és még sok minden más. A Hungexpo a maga történelmi ereklyéiből rendez bemutatót. Akik nem rajonganak a múltért, azok trendi divatbemutatók, a legújabb videojátékok és hasonló modern programok között válogathatnak majd az október 3-7. között zajló népszerű rendezvényen.
(BrandTrend)