Kategória: Aktuális.

A mostani lépésnek köszönhetően a T-Home Interaktív TV-szolgáltatás 2012. július 27-étől azon ügyfelek számára is elérhetővé válik, akik más internetszolgáltató vezetékes internet-szolgáltatásával akarják használni az Interaktív TV-szolgáltatást.

„Nagy örömömre szolgál, hogy az Interaktív TV országos kiterjesztésével immár több mint négy millió háztartás számára válik elérhetővé a Telekom digitális otthon termék- és szolgáltatáskínálatában rendkívül fontos szerepet játszó T-Home interaktív tévészolgáltatása. Ezzel tovább bővülhet a jelenleg több mint 280 ezres T-Home interaktív tévé-előfizetői kör, és újabb háztartások ismerkedhetnek meg a tévézés új formájával” – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

A Telekom Arany Fokozatú Főtámogatóként segíti a MOB céljainak megvalósulását, és támogatja a londoni olimpiai játékok szereplőinek felkészülését. A T-Home, az olimpiára készülődés jegyében, a magyar sport jelenlegi legjobbjainak londoni sikerét támogatva különleges közösségi alkalmazást alakított ki, amelyhez minden, olimpikonjaink sikeréért szorító sportrajongó csatlakozhat.
A T-Home által létrehozott www.igazirajongok.hu oldalon keresztül bárki – Facebook fiókkal történő belépést követően – virtuális szívdobbanás elküldésével jelezheti rajongását, szurkolását, támogatását az olimpián részt vevő versenyzők, csapatok felé, ez által segítve őket a lehető legjobb eredmények elérésében.

A szívdobbanás az olimpikonoknál is azonnal érzékelhetők, észlelhetők lesznek: a T-Home számukra az ötkarikás játékokra való utazás előtt különleges RajongóSzíveket ad át – ezek a szívek elkísérik őket Londonba és az egész olimpia ideje alatt velük lesznek. A szívdobbanás elküldésével a RajongóSzív megdobban és felvillan, így a sportolók mindig tudni fogják, milyen sokan és gyakran gondolnak rájuk otthon vagy a világ bármely pontján.

A rajongás és a szurkolás teljes közösségi élményét élhetik át azok, akik az olimpia ideje alatt az idei nyár talán leghangulatosabb ingyenes szabadtéri szurkolói klubjába, a Telekom Olimpiai Szurkolói Klubba, a Városligeti sétányra látogatnak.
(BrandTrend)