Kategória: Aktuális.

Bányai Miklós mindenhol ott lesz, ahol történik valami az énekes-tehetségkutatóval kapcsolatban, kulisszatitkokat és exkluzív információkat oszt meg a nézőkkel. Feltűnik az élő adásokban, de ő vezeti majd az ezekkel egy időben futó online közvetítést, valamint házigazdája lesz a Voice televíziós kísérőműsorának is.


A Színművészeti Egyetemen végzett fiatalember számos színházi szerepet, reklámfilm forgatást és külföldi filmszerepet tudhat maga mögött. Miklós személyisége, felkészültsége és tehetsége tökéletesen illik a Voice világához, ezért esett rá a csatorna választása.

“Hatalmas lehetőség, egyben óriási kihívás számomra ez a műsor, igyekszem helyt állni ezen az új területen. Azt látom, hogy a Voice csapata hisz abban, amit csinál, és ez a műsor új színt tud hozni a tehetségkutatók sorában” – mondta Bányai Miklós.

A jelentkezők meghallgatása jelenleg a Műcsarnokban zajlik, hétfő óta pedig egy egyedülálló meghallgatási módszernek köszönhetően a műsor honlapján, online is.

Az „online audition tool” vagyis az Online Meghallgatás egy speciálisan a Voice-hoz fejlesztett applikáció, melyet eddig 28 országban alkalmaztak nagy népszerűséggel. Ez az alkalmazás hétfő óta a ITT elérhető.

A különleges fejlesztést bárki kipróbálhatja: ehhez nem kell mást tenni, mint gyakorolni az online „Próbateremben”, majd az Online Meghallgatás gombra kattintva felénekelni egy 30 másodperces dalrészletet. Az így a rendszerbe került dalokat egy automatikus hangelemző rendszer pontozza, valamint az oldal látogatói és a Voice zenei szakemberei is értékelik. A legjobbak személyes meghallgatáson is részt vehetnek, ahol élőben mutathatják meg tudásukat a Voice tehetségkutatói előtt.
(BrandTrend)