Kategória: Aktuális.

Emellett a Telekom intenzív hálózatfejlesztésének eredményeképpen június végére a városban elérhetővé vált az új generációs mobilinternet, a 4G/LTE.

Debrecen szívében, a Piac utcában ma délután megnyíló T-Pont több mint egy új üzlet: látványvilágában és kialakításában is egyedi megoldásokkal rendelkező üzlet ügyfélbarát módon, “kézzel fogható”, tesztelhető közelségben mutatja be a T-Home és a T-Mobile termékeit és szolgáltatásait, a legújabb okostelefonokat, tableteket – még több információt, plusz tartalmakat nyújtva az érdeklődőknek.

A tavaly novemberben Budapesten, a Mammutban debütált új üzletkoncepciót most egy fokkal tovább korszerűsítették. A nemzetközi együttműködés eredményeképpen, a Deutsche Telekommal közösen megvalósított üzlet mintaként szolgál a vállalatcsoporton belül további üzletek kialakításához. Az új üzletkoncepció jegyében megújult T-Pont innovatív jellegét tovább erősíti, hogy a megvalósítás során nagy hangsúlyt helyeztek az ügyfelek minél szélesebb körű interaktív tájékoztatására. Az egymástól jól elkülönítetten megjelenített képernyőkön és készülékeken elérhető információ mellett az üzlettér falán LED falat alakítottak ki, amely rendkívül attraktívan és érthetően mutatja be a T-Home és a T-Mobile termékek és szolgáltatások értékeit, a legújabb ajánlatokat, ezzel is segítve az ügyfelek tájékozódását és döntését. Az érdeklődők a kellemes és vonzó környezetben többek között megtapasztalhatják a T-Home IPTV szolgáltatás – a hagyományos tévézéshez képest – új tévézési élményét, valamint átélhetik a mobil szélessáv nyújtotta előnyöket. Az üzletnyitót színes programok is kísérik, mint pl. az üzlet előtt mikromágus, kvízjáték, apró meglepetés nyeremények várják a látogatókat. A téren pedig a színpadon Hadházi László, dj. Titusz, majd este 9 órától a Carbonfools lép fel.
(BrandTrend)