Kategória: Aktuális.

A vírusfilm, amelyet az antwerpeni kreatívügynökség, a Duval Guillaume készített, egy flamand városka eseménytelen terén játszódik, amely hirtelen sorozatos, drámai események színhelye lesz: szirénázó mentőautót, majd ökölharcot, rendőrségi akciót láthatunk, végül pedig amerikai focicsapat tűnik fel a színen.

tnt_virus

A filmet a mai napig több mint 35 millióan látták a You Tube-on. A reklámipar pedig öt arany oroszlán díjjal fejezte ki elismerését az alábbi kategóriákban:

Promóció és aktiváció kategória: 2 arany oroszlán (a legjobb termékbevezetés / újra bevezetés vagy multi-product promóció retail, publikáció és média területen)
PR kategória: Arany oroszlán (Élő események legjobb megjelenítése)
Média kategória: Arany oroszlán (Különleges események és akciók legjobb bemutatása, élő reklám)
Kültéri kategória: Arany oroszlán (Ambient kampány és élő reklám)

A Direkt kategóriában szerzett bronz oroszlánnal együtt összesen 6 díjat nyert a TNT. 

"Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a TNT ekkora sikert aratott. Büszke vagyok a csapatomra és a Duval Guillaume-ra, hogy ilyen tökéletesen megragadták és visszaadták a TNT márkajellemzőit. A filmnek, és a közvetítő platformoknak köszönetően mind több néző győződhet meg arról, hogy mi a TNT-nél valóban "tudjuk, mi a dráma" – mondta  Gordana Duspara Moriarty, a Turner Broadcasting CEE és Benelux elnök-vezérigazgatója, és a TNT Benelux csatornaigazgatója.
(BrandTrend)