Kategória: Aktuális.

Aranyszoborral díjazták az AXN tévécsatorna őszi kampányát a legrangosabb promóciós, televíziós és multimédiás szakembereket tömörítő világszervezetek versenyén, a PromaxBDA Global Excellence Promotion, Marketing and Design Awards-on (ismertebb néven PromaxBDA World Gold Awards).

Az egész világ legjobbjait elismerő Promax és BDA közös díjátadó gáláján a szakmai zsűri a csatorna "Idén ősszel senki sem szent az AXN műsorán" kampányát ítélte a legjobbnak a "Holiday/Seasonal/Special Event Program Campaign Using Integrated Media" (a teljes kampány) kategóriában. A Sony Pictures Television Networks tévécsatornája a nemzetközi megmérettetésen olyan televíziós csatornák mellett indult, mint a BBC vagy éppen a FOX.

A kampány banner kreatívja

axn_banner_kreativ

A kampány és az azt támogató szpot célja az volt, hogy az őszi műsorstruktúrát egy közös, egyedi tematika köré rendezze, így felkeltve a figyelmet az őszi premierekre. (True Blood – Inni és élni hagyni, Sherlock, A Bárka, NCIS stb.) A főszereplők gyengeségei kerültek reflektorfénybe, hogy a nézők számára is nyilvánvalóvá váljon, átlagon felüli képességeik ellenére mégiscsak emberek. Ez a gondolat kiválóan egybecsengett a szpotban elhangzó üzenettel: "Engedj az igazi énednek a legújabb sorozatainkkal", amely arra buzdította az AXN nézőit, hogy a csatorna programjait nézve bárki bőrébe belebújhatnak, hiszen ez csak ártalmatlan szórakozás.

Az integrált kampány kreatívjain és a szpotban az AXN logója egy angyalszárnnyal egészült ki, a látványvilágot pedig a green-room felvételek alkalmazásával fokozták. A kampány és a szpot teljes kreatív ötletét házon belül a csatorna kreatív szakemberei dolgozták ki. A kampány grafikai megvalósítását és a promo motion design munkáit a szegedi Factory Creative Studio készítette el.
(BrandTrend)