Kategória: Aktuális.

Az új problémákra merőben új és sikeres válaszok születtek. Ezeket szeretné egy szakmai találkozó keretében átadni az "Event Summit Hungay" elnevezésű egész napos program, amelyet 2012. június 21-én tartanak az Akváriumban.

Hogyan árazzunk be egy rendezvényt 2012-ben? Mit rejt az ügynökségi díj?  Mit vár el az ügynökségtől az ügyfél ezért a díjért? A kerekasztal beszélgetésen Bajnógel Péter (Extreme), Kristóf Judit (Microsoft), Tordai Bálint (BO Event) és Urbán Zsolt (HD Group) osztja majd meg tapasztalatait. Többek közt ezek a kérdések is felmerülnek a nap programjában, ahol igazán tapasztalt és jól informált előadókkal találkozhatnak az érdeklődők.

A fesztiválfinanszírozás, illetve a fesztiválokhoz kapcsolódó szabályozási, törvényi körülmények, biztonsági előírások, a határon belüli és nemzetközi szintű fesztiválszervezés témakörében Gerendai Károly (Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft), Maros Róbert (Pálinkafesztivál) és Vitézy Zsófia (Tavaszi-őszi Fesztivál) segítenek eligazodni.

A nap témái közül nem maradhatnak ki a rendezvényengedélyeztetési eljárások, a rendezvény kommunikáció, illetve a szponzorpénzek kérdésköre sem. Érdemes ellátogatni a rendezvényre, hogy a hazai rendezvényszervezés legjobbjaitól halljon szakma legfrissebb trendjeiről, kulisszatitkairól!

További információk és jelentkezés ITT

(BrandTrend)