Kategória: Aktuális.

A hiper.hu célja, hogy elérhetővé tegye a tartós fogyasztási cikkek teljes kínálatát a vásárlók számára, hogy így a bevásárlást kényelmessé, rendkívül egyszerűvé és gyorssá tegye. 

A hipermarket eCommerce technológiai, kereskedelmi és marketing hátterét a Full Market Hungary adja, míg a márkanevet és az értékesítés-ösztönzéshez szükséges médiatámogatást a Ringier médiavállalat biztosítja online, print és egyéb digitális médiamegoldásaival.

ringier_hiper_hu_urban_mihok
Urbán Zsolt, Mihók Attila

"A hiper.hu egyedülálló online szolgáltatás. Mind a hiper.hu márkanévvel, mind felületeinkkel és tartalmainkkal egy olyan versenyképes terméket támogatunk, amely plusz bevételi forrást jelent a cégnek. A Ringier ezzel a digitális bevételeit növeli alternatív módon és egy értékes új online márkát épít." – nyilatkozta Mihók Attila a Ringier ügyvezető igazgatója.

Az online kereskedelem Magyarországon is egyre népszerűbb a fogyasztók körében, évről-évre többen keresnek az interneten keresztül szolgáltatásokat és termékeket, amelyekért nem kell bemenni az áruházakba, hanem pár nap alatt meg is kaphatják otthonukba a vásárlók.

A hiper.hu célja, hogy hipermarket nagyságú kínálatot hozzon létre úgy, hogy egyben egyedi házhozszállítási ajánlattal a vásárlók akár már 4 óra alatt is megkaphatják a megrendelt termékeket Budapesten és az agglomerációban.

ringier_hiper_hu

A vidéken lakóknak sem kell sokat várniuk, mert a délután 17 óráig megrendelt termékeket már másnap reggel 8 órától várhatják. Különlegesség még a hétvégi kiszállítás is, amelyre eddig vagy nem, vagy súlyos felár ellenében volt csak lehetőség.

A hiper.hu marketing/trade marketing stratégiáját a Full Market Hungary egyik alapítója a HD Group Kommunikációs Ügynökség dolgozta ki. 
"A hiper.hu nem egy webáruház. A hiper.hu egy olyan virtuális hipermarket, ahol nem csak az a lényeg, hogy a vásárlóink kedvező áron vásárolhatnak, hanem az, hogy olyan ajánlatokkal, promóciókkal, közösségi vásárlási lehetőséggel találkozzanak, amelyekkel eddig nem volt alkalmuk." – tette hozzá Urbán Zsolt Full Market Hungary Zrt. vezérigazgatója, aki egyben az egyik alapító, a HD Group vezetője is.
(BrandTrend)