Kategória: Aktuális.

Kibontakozása azonban elkezdődött, hiszen a Book and Walk webáruház több ezer folyamatosan bővülő e-könyv készletet, különleges keresőrendszert, saját webes olvasót, és multiplatform felületet kínál a könyvek szerelmesei számára.
 
A szövegbányászati megoldásoknak köszönhetően olyan érdekes információkat tudhatunk meg kiszemelt könyvünkről, mint az egyedi szavak száma, mondatbonyolultsági mutató, szókincs gazdagság és olvashatósági index. Az Ulpius-ház gondozásában megjelent A Megmentő című könyvében Frei Tamás például 28935 különböző szót használ fel.

A keresésre lehetőség nyílik a teljes szövegben, szerzők, címek és kiadók, valamint egyedülálló módon az e-könyvek képei között is. A kedvenc művet megtalálhatjuk a térképen a cselekmény helyszíne szerint, illetve az időtengelyen aszerint is, hogy melyik korszakban játszódik a történet. Ha például csak a jelenben játszódó e-könyvekre vagyunk kíváncsiak, 2064 történet közül választhatunk, többek között az Osiris elektronikus kiadásait, például Lázár Ervin műveit.

resized__650x192_book_and_walk

Az e-könyveket megvásárlás után szinte bármilyen platformon el lehet érni, PC-n, e-könyv olvasón, okostelefonon, táblagépen, azokat természetesen csak egyetlen alkalommal kell megvásárolni.

Az oldalnak saját fejlesztésű webes olvasója van, illetve rendelkezik Android-os okostelefonra és táblagépre telepíthető alkalmazással. Az Apple termékeit használók pedig nemsokára az IOS alkalmazást is elérhetik. A rendszer szinkronizálja a kijelöléseket, a megjegyzéseket és a könyvjelzőket is. Ennek köszönhetően az olvasás többé nincs eszközhöz kötve, ha táblagépünket otthon hagytuk, a felhasználói adatok megadásával ugyanonnan folytathatjuk a történetet ahol abbahagytuk, és elérhetjük például korábbi kiemeléseinket okostelefonunkon is.

Továbbá lehetőség van közösségi funkciók igénybevételére, hiszen az oldalon megajándékozhatjuk barátunkat e-könyvvel születésnapja vagy névnapja alkalmából, illetve a Facebook-on közzétehetjük kedvenc idézetünket is. A bookandwalk.hu oldalon elérhető több ezer e-könyvből pedig most az indulási akció keretein belül 3 kedvencünket ingyen megkaphatjuk június 15-ig.
(BrandTrend)