Kategória: Aktuális.

igazirajongog_telekomEnnek jegyében a márka különleges, Kanapé Szektor elnevezésű online tartalmat fejlesztett, amelynek segítségével a sport iránt érdeklődők – a www.igazirajongok.hu oldalon keresztül – nyomon követhetik a futball Európa-bajnokság valamint a londoni olimpia eseményeivel kapcsolatos fejleményeket, és megoszthatják egymással véleményüket. A weboldal és az ahhoz kapcsolódó mobil alkalmazás segítségével többek között egyedi információt kaphatnak az aktuális és várható mérkőzésekről, virtuálisan bejelentkezhetnek az Eb meccseire, meghívhatják a Facebook fiókkal rendelkező ismerőseiket, kifejezhetik a mérkőzésekkel kapcsolatos érzelmeiket az aktivitás gombok segítségével, rajongói jelvényeket gyűjthetnek, továbbá megbeszélhetik egymással a meccsek és versenyek legizgalmasabb pillanatait, sőt aktivitásuk függvényében különböző díjakban is részesülhetnek.

 

Az T-Home speciális interaktív alkalmazást fejlesztett a foci Európa-bajnokság mérkőzéseire kíváncsi sportrajongók számára. A sportrajongók amellett, hogy a tévé képernyőjének felületén szinte azonnal értesülhetnek a kontinens viadallal kapcsolatos összes információról, egyetlen mérkőzésről sem maradnak le. A fejlesztésnek köszönhetően a szolgáltatás Archív TV kínálatában a meccseket követően egy órával, 72 órán (3 napon) keresztül megtalálhatják és díjmentesen visszanézhetik a rangadókat. Különlegesség, hogy a mérkőzések SD és – a HD képes tévékészülékkel rendelkező ügyfelek számára – HD minőségben is elérhetők lesznek. A Labdarúgó-Eb Interaktív alkalmazásban az érdeklődők folyamatosan nyomon követhetik az [origo] legfrissebb híreit a foci-Eb-ről, tanulmányozhatják a bajnokság menetrendjét, a mérkőzések időpontjait, a meccseken elért eredményeket, továbbá hasznos információkat szerezhetnek a részt vevő csapatokról és a játékosokról.

A Telekom mobil szolgáltatásainak márkája, a T-Mobile a meccseket a lengyelországi valamint az ukrajnai helyszíneken megtekintő futballrajongókra is gondolt: az Európa-bajnokságot megrendező országokba utazók számára kedvezményes ajánlatot dolgozott ki. A Travel & Talk díjcsomaggal rendelkező ügyfelek 2012. június 1. és 2012. július 1. között aktiválhatják a  foci-Eb 2012 roaming kedvezményt (egyszeri aktiválási díj ellenében), amellyel 30 százalékkal alacsonyabb percdíjjal telefonálhatnak Lengyelország és Ukrajna bármely partnerhálózatából Magyarországra, valamint Ukrajnába és Lengyelországba a labdarúgó-Eb időszaka alatt. A kedvezmény videohívásra nem érvényes.

A rajongás és a szurkolás teljes közösségi élményét élhetik át azok, akik a futball Európa-bajnokság ideje alatt az idei nyár talán leghangulatosabb ingyenes szabadtéri szurkolói klubjába, a Városligeti sétányra látogatnak.
A közel kétszáz éves Városliget szívében, a gyönyörűen felújított Műjégpálya épületének szomszédságában, a városligeti csónakázó tóra telepített közel 1000 négyzetméteres stégről egyszerre több ezren drukkolhatnak kedvenc csapatuknak a helyszínen lévő óriás kivetítőn, míg a Rajongói Klubban Samsung LED televíziókon HD minőségben élvezhetik a közvetítéseket.
Széles és különleges étel- és italkínálat, közvetlen vízparti környezet, koncertek, salsa- és funky-estek garantálják a szórakozva szurkolást. A T-Home és a T-Mobile rajongói külön stégen, exkluzív lounge környezetben szurkolhatnak kedvenc csapataiknak, a Kanapé Szektor alkalmazás jóvoltából pedig akár a virtuális térben is.

További információ a Kanapé szektorról a www.igazirajongok.hu és a www.facebook.com/thomehungary oldalakon, a Travel & Talk roaming kedvezményről a  www.t-mobile.hu, az Interaktív TV-ről és a rajongói ajánlatról a www.t-home.hu weblapon találhatók.
(BrandTrend)