Kategória: Aktuális.

A CO-OP Hungary Zrt., a CO-OP HITEL Zrt. és a GRÁNIT Bank Zrt. stratégiai együttműködési megállapodást írt alá, amellyel a felek az egymás társaságai iránti bizalmat és az együttműködés iránti elkötelezettséget kívánják kifejezni, abból a célból, hogy az ügyfeleik részére komplex, színvonalas szolgáltatást nyújtsanak.

A COOP Csoport és a GRÁNIT Bank stratégiai együttműködése lehetőséget biztosít arra, hogy a pénzügyi szektorban példa nélkül álló, 3.000 egységet felvonultató COOP kereskedelmi hálózat adottságait kihasználva kínáljanak közösen a vásárlók részére elérhető pénzügyi szolgáltatásokat, a COOP törzsvásárlói részére pénzügyi területre is kiterjedő többletszolgáltatásokat. A GRÁNIT Bank az együttműködéssel jelentős piaci lehetőséghez jut a COOP Csoport tagjainak és vásárlóinak elérésével.

coop_granit

A 2012. június 6-án létrejött megállapodást a GRÁNIT Bank részéről Hegedüs Éva alelnök-vezérigazgató, Siklós Jenő vezérigazgató-helyettes, a CO-OP Hungary részéről Csepeli Lajos, az igazgatóság elnöke, Murányi László vezérigazgató, a CO-OP HITEL részéről pedig Dr. Rédei István, az igazgatóság elnöke, valamint Kuhár Péter, ügyvezető írta alá.

A stratégiai együttműködés megerősítéseként a COOP Gazdasági Csoport részvényesként belépett a GRÁNIT Bankba, a GRÁNIT Bank pedig részvényt jegyez a CO-OP HITEL Zrt-ben.
(BrandTrend)