Kategória: Aktuális.

A szakmai szövetségek által szervezett eseményen 2012. június 15-én bemutatásra kerül a Digitális Közönségmérési Tender (dkt13) folyamata és eredménye, valamint Alison Fennah (IAB Europe kutatásért felelős alelnök) bejelenti a páneurópai Mediascope kutatás főbb magyar adatait.

A Kutatási nap keretében reggel 9 órától a Sanoma Budapest  székházában Alison Fennah (IAB Europe alelnök) ismerteti a páneurópai Mediascope kutatás magyar adatait. Ezt követően Máth András (dkt13 projektvezető) bemutatja a dkt13 projekt folyamatát, végül a nyílt pályázaton nyert Gemius-Ipsos konzorcium ismerteti a nyertes szolgáltatás részleteit.

"A Kutatói nap elsődleges célja, hogy átláthatóvá tegyük a Digitális Közönségmérési Tender folyamatát és minél szélesebb körben a nagyközönség számára is betekintést nyújtson a nyertes konzorcium szolgáltatásába." – nyilatkozta Novák Péter az IAB Hungary elnöke.

"Fontosnak tartjuk továbbá, hogy bemutassuk a Magyarországon először, az IAB Europe által készített Mediascope médiafogyasztási kutatás eredményeit" – tette hozzá Somogyi Endre az IAB Hungary ügyvezetője.

A kutatói napot megelőzően – június 14-én 20 órától – interaktív hirdetési szakma nyílt és kötetlen netwörking estjét, IAB Cafét szervez az IAB Hungary. A helyszín ezúttal az Absolut POP UP BAR , ahol az előadást követően a közönséget a RCKO DJ-k szórakoztatják.
(BrandTrend)