Kategória: Aktuális.

Új tisztségviselők megválasztásával, ugyanakkor jelentősebb változások nélkül zajlott le a MAKSZ 2012-es közgyűlése. 

A szövetség vezetősége változatlan maradt, hiszen mind a négy szekció vezetőjének és Aczél László (Y&R) elnöknek is egyhangúlag bizalmat szavaztak a tagok.

A tisztújítást követően az ATL szekciót továbbra is Blaskó Nikolett (ACG) vezeti, az elnökségi tagok közé pedig Bölcs Ádámot (Well) és Kolipka Ilonát (Grey/G2) is beválasztották. A Médiaszekció élén a következő időszakban is Mező László (OMD) áll, és Mondok Árpád (MC Mediacompany) mellett az újonnan kinevezett Nagy Marcell (Maxus) is helyet foglal az elnökségben. A BTL szekciót 2012-ben is Rókusfalvy Gábor (Roxer Event & More) irányítja, új elnökségi tagként pedig Sipos Dávid (HPS) erősíti a csapatot. A jelentős mértékben növekvő Online szekciót idén is Kerti Attila (Maximize) vezeti, Kovács Nándor (kirowski Isobar) és Tőrös Balázs (hat re:connect) személyében pedig szintén két új taggal bővült a szekció elnöksége.

Aczél László, a MAKSZ elnöke újbóli kinevezésével és jövőbeni terveivel kapcsolatban elmondta, hogy saját, illetve a szekcióvezetők újbóli megválasztása annak egyértelmű jele, hogy a MAKSZ-ban az elmúlt két évben jelentősen megnőtt az aktivitás szintje, és sorra indultak be jobbnál jobb kezdeményezések. Aczél azt is hozzátette, hogy a MAKSZ számos olyan "brandet" hozott létre, porolt le, vagy honosított meg, ami a kommunikációs szakma jövőjét és pozitív megítélését jelentősen befolyásolja.
(BrandTrend)