Kategória: Aktuális.

A hd Open! 2009 vége óta van jelen a mobilmarketing piacon. Az elmúlt években több sikeres projekt mellett részt vett a cég a DIMSZ mobilmarketing tagozat megalapításában is.

A mobilmarketing ügynökség tömeges sms, videó sms és bluetooth kampányokkal kezdte működését. A gyorsan változó mobilmarketing piacnak köszönhetően inkább az applikáció fejlesztés és a tematikus applikációk célcsoporthoz juttatása került a fókuszba.

tordy_zsuzsa

Az új vezető feladata elsősorban a stratégia meghatározása, illetve a cég külső kommunikációja lesz. Tordy Zsuzsanna, stratégiai igazgató a feladatot nagyon izgalmasnak tartja, hiszen ez a piac még mindig gyerekcipőben jár és megállíthatatlanul fejlődik. "A hd Open! eddig is részese volt a fejlődésnek, eljött az idő, hogy jobban megmutassuk magunkat."

A szakember a telekommunikációs szektorból érkezett, az elmúlt négy évben a Magyar Telekom sajtókapcsolataival és médiakommunikációjával foglalkozott, korábban a Helikon Kiadó marketingigazgatójaként, valamint a Mol kommunikációs főmunkatársaként dolgozott.
(BrandTrend)