Kategória: Aktuális.

A következő 3 évben is az Epson látja el az angol élvonal egyik legjobb csapatát irodai és irodán kívüli nyomtatókkal, valamint digitális képalkotási eszközökkel.

A Manchester United mindennapi hatékony működését az Epson olyan irodai eszközökkel segíti, mint az ultrarövid vetítési távolságú projektorok, melyek lehetővé teszik akár a stadion vetített képének felhasználását stúdióháttérként. Az együttműködés részeként a csapat edzőtermét is Epson projektorokkal vetített és nyomtatókkal készített képekkel teszik még inspirálóbbá. Emellett az összes hivatalos csapatfotót is Epson készülékekkel nyomtatják ki, valamint a Manchester United magazin, az Inside United előállításában is részt vesz az Epson.

epson_mu

Az Epson sport iránti elkötelezettsége egészen az 1964-es olimpiáig nyúlik vissza, első nyomtatóival, valamint az anyavállalat precíziós időmérő eszközeivel ugyanis akkor hívta fel magára először a figyelmet. Azóta pedig olyan elektronikai berendezések előállításával támogatja a sportkultúra terjedését, mint például mozgásérzékelő rendszerei.
(BrandTrend)