Kategória: Aktuális.

Nyílt grafikai pályázatot írt ki a sportmenedzsment és sportmarketing területén működő Felix Promotion Menedzseriroda, amelynek során a fiatal és tehetséges autókrossz-versenyző, Szabó Krisztián bukósisak design-jára várnak terveket.

A nemzetközi porondon megszokott, hogy a technikai sport eredményes versenyzőihez ruha és sisak design pályázatok kötődnek. A feladat – egyedisége miatt – nem csupán az autó- és motorsport rajongóknak, hanem tapasztalt grafikusoknak is kihívás lehet, főleg, hogy a nyertes részt vehet a sisakgrafika megvalósulásában, a fényezésben is.

Szabo_Krisztian
Fotó Székely György

"Szórakoztató lesz azoknak, akik belevágnak a tervezésbe, és szórakoztató lesz számomra is, mert minden pályázatot megnézek, az biztos. Hogy mit várok tőle? Elég, ha jó vagány lesz!" – mondta a Felix Promotion sportmenedzser irodával együttműködő Szabó Krisztián.

A május 10-ig benyújtott tervek ( [email protected])  közül a sportoló választja ki a legjobb tízet, azután viszont a rajongókra bízza magát: május 21-ig Szabó Krisztián Facebook oldalán keresztül gyűjthetik a pályázók a lájkokat. A legtöbb szavazatot kapott grafika nem csak megvalósul, hanem alkotója 4 fő részére VIP belépőt kap a 2012-es Európa-bajnokság nyirádi futamára, valamint az XLavina jóvoltából limitált darabszámú "TEAM" ruházatban is részesül. Nem utolsó sorban pedig részt vehet egy élményautózásban Szabó Krisztiánnal.
(BrandTrend)