Kategória: Aktuális.

. A TaPassz  bármilyen eszközre felragasztható mini bankkártya – akár személyes tárgyakra, például mobiltelefonra is – így mindig kéznél van. Az érintés nélküli technológián alapuló matrica könnyű és gyors fizetési alternatívát kínál, legyen szó gyorséttermekben, élelmiszerüzletekben, moziban, újságosnál vagy akár kávézókban, benzinkúton történő vásárlásról.

A TaPassz rádiófrekvenciás kapcsolattal működik. Fizetéskor a TaPasszt a MasterCard PayPass leolvasó szimbólummal jelzett részéhez kell tartani. Ezt követően egy sípszó és a felvillanó lámpa jelzi, ha a TaPassz elfogadásra került és a tranzakció megtörtént.

Az 5000 forint alatti vásárlási tételek PIN kód és aláírás nélkül fizethetők vele. (Külföldön ez az összeghatár eltérő lehet.) A TaPassz biztonságérzetet nyújt, hiszen fizetéskor nem kell átadni a pénztárosnak, csupán a MasterCard PayPass terminál közelében kell helyezni. 
Világszerte 37 ország 355 000 elfogadóhelyén, Magyarországon is több mint 1500, MasterCard PayPass logóval megjelölt helyszínen használható fizetésre, napi maximum 50 000 forintos vásárlási limittel. A MasterCard PayPass elfogadóhelyek pontos listájáról a MasterCard® oldalán lehet tájékozódni.

A TaPassz népszerűsítésére a TakarékPont egy közösségi nyereményjátékot hirdet hivatalos Facebook oldalán 2012. március 23-tól egészen 2012. április 6-ig. A közösségi nyereményjáték résztvevőinek négy kérdésre kell válaszolniuk a TaPassz kampányfilmjeivel kapcsolatban, valamint egy szöveges kreatív feladatot megoldaniuk. A helyesen válaszolók kreatív pályázatai közül egy háromfős zsűri választja ki a hat nyertest, akik fejenként egy 25.000 Ft értékű Protest vásárlási utalványt kapnak.
(BrandTrend)