Kategória: Aktuális.

A mobilszolgáltató versenyzők által választott androidos okostelefonokat, valamint táblagépeket, laptopokat és mobilinternet elérést bocsát a Megasztár 12 döntősének rendelkezésére.

"Nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen sikeres, közel egy évtizede futó tehetségkutató műsor mellé állhatunk. Úgy gondolom, hogy a tehetségek támogatásával még többeknek mutathatjuk meg a mobilinternetezés valódi élményét. A Hipernettel az online szórakozás új világa nyílik meg, amely így minden eddiginél közelebb hozza majd a rajongókat és a fiatal énekeseket" – mondta Kallós András, a Telenor Magyarország marketingkommunikációs igazgatója.

"Büszkék vagyunk a Telenorral történt megállapodásra, melyre nem pusztán szponzorációként, hanem fontos tartalmi elemként is tekintünk. A Megasztár a szórakoztatáson és a tehetségkutatáson túl a megújulásról szól, éppen ezért a formátum sikeresen adoptálja a legmodernebb internetes és mobilkommunikációs vívmányokat" – mondta B. Csejtei Ildikó, a TV2 marketing és kommunikációs igazgatója.

Az élő adásban szereplő döntősök közös otthonában, a Mega-házban állandó kapcsolattartást biztosító Hipernet-sarkot alakít ki a Telenor, a széria végén pedig a szolgáltató táblagépet sorsol ki.

A TV2 és a Telenor összehangolja a Megasztárral kapcsolatos közösségimédia-aktivitását is. Többek között Facebook-kvízjátékkal és exkluzív tartalmakkal segítik elő, hogy a rajongók betekintést nyerhessenek a Megasztár kulisszái mögé.
(BrandTrend)