Kategória: Aktuális.

A Magyar Telekom alaptevékenysége továbbra is a telekommunikáció, illetve az üzleti ügyfeleknek biztosított informatikai háttér.

A Magyar Telekom az Üzleti Energia nevű szolgáltatás keretében nyújt kedvezményt az adott területen érvényes mindenkori egyetemes gáz- és áramdíjból, amelynek igénybevételére az üzleti ügyfelek részére, az  ország teljes területén lehetőséget biztosít. A vállalkozások akár online is kérhetnek számukra kialakított egyedi ajánlatot.

A jellemzően kisebb energiafogyasztással és egyetlen egyetemes szolgáltatásra jogosult fogyasztási hellyel rendelkező vállalkozások számára a Telekom az egyetemes áram- és gázdíjból fix százalékos kedvezményt biztosít, az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult fogyasztási hellyel vagy helyekkel rendelkező (un. versenypiaci), vagy több egyetemes szolgáltatásra jogosult fogyasztási hellyel rendelkező vállalatok pedig egyedi ügyintézés során, testreszabott ajánlatot kérhetnek a Telekomtól.

A kis- és középvállalatok mellett a Telekom nagyipari fogyasztású ügyfelek, intézmények kiszolgálásához is tapasztalattal rendelkezik. A széles ügyfélkör egyúttal kiépített bizalmat, megszokott értékesítési pontokat jelent, és azt az előnyt, hogy mindent egy szolgáltatótól lehet beszerezni.
(BrandTrend)