Kategória: Aktuális.

A Direkt Marketing Szövetség tagjai március 8-án szavaztak arról, hogy kit delegáljanak a szakmai szövetség elnökségébe.

A szövetség új elnöke Vámos-Hegyi Attila lett, alelnöknek pedig Hivatal Pétert választották a tagok. Kovácsházy Dénes (Multicom) és Justin István (Feibra) mellé új elnökségi tagként Vargáné Murányi Dóra (Wangaru Média) csatlakozott. Huszics Györgynek (Crane) és Huber Kornélnak (Origo) ismét bizalmat szavaztak az elnökségbe.

A Felügyelő Bizottságban Kristóf Eszter (Magyar Telekom) és Bartók János (TeleData) mellett Szabó József (CID Cég-Infó) kapott FB elnöki mandátumot. A DMSZ 2012-től kiemelt szerepet szán Etikai Bizottságának, ezért új küldötteket választott, melynek tagjai: Gál Katalin (Hungexpo), Tóth Szabolcs (Virtual Call Center) és Kapronczay Gáspár (TeleDirect).

A Direkt Marketing Szövetség számára 2012 új kihívásokat tartogat; így többek között a megújult Etikai Kódex népszerűsítéséről, specifikus szemináriumok szervezéséről, tagozatok alapításáról, a felsőoktatási és egyben a Mentor Program indításáról, a DM Szenzor ágazati kutatás és kisebb iparági benchmarkok közzétételéről, a tagságnak nyújtott szolgáltatási csomag fejlesztéséről, a felelős terjesztés edukációjáról, b2b találkozók szervezéséről és a direkt marketing új irányainak és eszközeinek bemutatásáról szól majd.
A Direkt Marketing Szövetségnek jelenleg 44 tagja van, január elsejétől 5 új tag csatlakozott a szakmai szervezethez.

Vámos-Hegyi Attila pályája

Vámos-Hegyi Attila először műszaki egyetemi, majd külkereskedelmi főiskolai diplomát szerzett és 1990-ig építészmérnökként dolgozott. Akkor, egy műholdas távközlési projekt vezetése során ismerkedett meg a korszerű távközlési megoldásokkal, és 1994-től már a Westel Rádiótelefon Kft.-nél kamatoztatta ezt a tudását.
1996-ban a Westelen belül megszervezte a TeleWestel szolgáltató-központot, amely a mobilmarketing szolgáltatások úttörője volt Magyarországon. A kezdeti IVR alapú alkalmazásokat hamarosan SMS, MMS, e-mail és webes applikációk követték, majd 2002-től már megjelentek az emeltdíjas szolgáltatások is. A TeleWestel (későbbi nevén TeleAktív) vezetését 2005-től ugyanezen szolgáltatások nagykereskedelmi irányítása követte a Westel, a T-Mobile majd a Magyar Telekom szervezetében, egészen 2011 nyaráig.
Vámos-Hegyi Attila 1997 óta a DMSZ elnökségének tagja, 2000 óta a Szövetség alelnöke. Számos hazai és külföldi konferencia, valamint a BGF meghívott előadója.
(BrandTrend)