Kategória: Aktuális.

A Ringier Népszabadság Awards díjkiosztó gálát Mihók Attila, a Ringier Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója és a Népszabadság Zrt. elnök-vezérigazgatója nyitotta meg, aki azt a hirdetői tendenciát emelte ki beszédében, amelyeknek köszönhetően a leginnovatívabb hirdetések már az oldalak szerves részét képzik, beleépülnek a környezetükbe, grafikai megoldásaik érdekesebbé, tetszetősebbé teszik a környezetet, sőt: akár 3D-ben is meg tudnak jelenni. Elmondta, hogy "a ki nem mondott válság bennünket arra sarkallt, hogy újabb és újabb ötleteket teszteljünk – így a nehéz időszak talán az egyik legmozgalmasabb időszaka a Ringiernek", és megígérte, hogy folyamatos újítással és sikerekkel "tartani fogjuk a tempót" a jövőben is.

A zsűri 60 hirdető több mint 500 hirdetése közül választotta ki a kategóriák nyerteseit. A zsűri elnöke, Dr. Fazekas Ildikó beszédében hangsúlyozta: a print kategóriákban kiemelten értékelték a speciálisan print felületre, a print előnyeinek kihasználására épülő hirdetéseket.

A Kiadók négy kategóriában, "Az év sajtókampánya 2011", "Az év sajtóhirdetése 2011", valamint "Az év kreatív megjelenése 2011" és "Az év online megjelenése 2011" kategóriákban díjazták a tavalyi év legjobb alkotásait.

A díjkiosztó gála kreatív koncepcióját az Akció360 dolgozta ki.

ringier_nepszabadsag_awards_1

Hanák Tamás a Népszabadság hirdetési igazgatója (középen) átadja a díjakat Az év sajtóhirdetése 2011 kategória nyertesének, a Vodafone és az OMD képviselőinek, Fülöp Szilviának és Csuzi Balázsnak.

ringier_nepszabadsag_awards_2

Miczinkó Katalin Az év online megjelenése 2011 kategória a nyertesének, a Chio Magyarország munkatársainak adja át a díjakat. (balról: Jámbor Adrienn, Initiative, Venczel Gabriella, Chio Magyarország, Miczinkó Katalin, Ringier)

ringier_nepszabadsag_awards_3

A TAG Heuer  magyarországi képvelője a Chrono Kft. ügyvezető igazgatója Czipper János (balra) Hanák Tamástól vette át Az év sajtókampányának járó üveg szobrot.

Nyertesek:

Az év sajtóhirdetése 2011

ringier_nepszabadsag_awards_sajto

Vodafone – Soho
A hirdetés/kampány megjelent: Népszabadság
Megrendelő: Vodafone Magyarország
Kreatív: Teamred
Médiaügynökség: OMD

Az év kreatív megjelenése 2011

ringier_nepszabadsag_awards_kreativ

Media Markt – Blikk 3D
A kampány munkacíme: Blikk 3D
A hirdetés/kampány megjelent: Blikk
Megrendelő: Media Markt Saturn
Kreatív: redblue Marketing

Az év sajtókampánya 2011

ringier_nepszabadsag_awards_sajto_2

TAG Heuer – 150 év
A kampány munkacíme: TAG Heuer
A hirdetés/kampány megjelent: Népszabadság
Megrendelő: Chrono
Kreatív: TAG Heuer

Az év online megjelenése 2011

ringier_nepszabadsag_awards_online 

Chio – Chio Flash
A kampány munkacíme: Chio Flash
A hirdetés/kampány megjelent: Neon.hu
Megrendelő: Chio Magyarország
Kreatív: Saatchi & Saatchi
Médiaügynökség: FastBridge

(BrandTrend)