Kategória: Aktuális.

A három darab Discovery 4 modellből álló konvoj Nagy-Britanniától Kínáig tartó útján 13 országot érint. A 12 fős expedíció a világ legvadabb, legtávolibb tájain kel majd át.

A Land Rover több mint hat évtizedes szakértelmét megtestesítő Discovery 4 ideális expedíciós társ. A modell állandó összkerékhajtása, zárható differenciálművei és elismert Terrain Response rendszere révén az expedíció sikerrel megbirkózhat az út során rájuk váró, igen változatos kihívásokkal, míg a típus páratlan teherbíró képességének köszönhetően a csapat minden eshetőségre felkészülhet.

land_rover_discovery_line

Legyen bármilyen kíméletlen a környezet, a Discovery 4-eseknek köszönhetően a vezetők és utasok ebből a lehető legkevesebbet fogják érezni, hála az ösztönösen kezelhető technológiáknak, a modell kényelmének, valamint annak a lelki nyugalomnak, amelyet kizárólag a Land Rover legendás megbízhatóságának tudatában érezhet az ember.

Az expedíció az Alpokban lavinamentő csapatokat keres fel, ellátogat egy hidegháborús tengeralattjáró-városba, sőt, 12875 kilométeres, 50 napos maratoni útján még Csernobilba is tesz egy kitérőt.

A Land Rovert azóta izgatja bolygónk felfedezése, hogy 1948-ban megépítette első modelljét, és most, a "Journey of Discovery" kaland révén egymillió fontos támogatást igyekszik gyűjteni a Vöröskereszt és Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének ugandai ivóvíz és közegészségügyi projektje számára.
(BrandTrend)