Kategória: Aktuális.

Minute to Win it! címmel futott be az Egyesült Államokban az az ügyességi vetélkedő, amely február 27-étől hétköznap esténként jelentkezik az RTL Klubon. Ezúttal nem a lexikális tudásra, hanem a kézügyességre, a logikára, a leleményességre lesz szükség, miközben a feladat teljesítésére csupán egyetlen perc áll rendelkezésre. A fődíj 10 millió forint, a műsorvezető, Sebestyén Balázs.

sebestyen_balazs_egy_perc

"Jól kitalált formátum, a szellemes feladatok miatt kedvelem ezt a játékot. Tetszik, hogy csak olyan eszközre van szükség, amely minden háztartásban fellelhető. Remélem, egy ország próbálkozik majd ezekkel a feladványokkal! Ezúttal nekem is másként kellett viselkednem, hiszen amolyan pszichológusként álltam a játékosok mellett. Teljesen új, empatikusabb oldalam mutathattam meg" – mondta Sebestyén Balázs.

A Legyen Ön is Milliomos! hazánk legsikeresebb kvízműsora 12 évvel ezelőtt jelentkezett először. A játékosok összesen egymilliárd forint feletti összeget nyertek, a 40 millió forintos fődíjat egyszer, 2006-ban vitte el a köztisztviselő Cserey Gábor. A Legyen Ön is Milliomos! február 29-én tér vissza az RTL Klub képernyőjére Friderikusz Sándorral.

friderikusz_milliomos

"Tulajdonképp minden műfajban kipróbálhattam magam, idáig csak vetélkedőt nem vezettem. A kihívás ebben egyrészt az, hogy így lesz kerek, egész az életművem, másrészt, hogy kiderülhet: alkalmas vagyok-e erre a műfajra. Természetesen készültem az új feladatra: mivel több országban megy ez a vetélkedő, megnéztem, hogy csinálják másutt, illetve, hogy csinálta nálunk korábban Vágó István. Mivel túl vagyunk a felvételek egy részén, mondhatom, egészen más lett ez az új széria, mint a Vágó-féle adások. Ez inkább egy nagyon jókedvű talkshow, kicsit emlékeztet is az egykori Friderikusz Show-k hangulatára" – nyilatkozta Friderikusz Sándor.
(BrandTrend)