Kategória: Aktuális.

Ezért az Európai Bizottság 2012. március 26–30-ig e-Skills Week (e-készségek hete) címmel figyelemfelkeltő kampányt szervez. A kampány részeként a Bizottság versenyt indít a fiatalok számára Project Passion Competition címmel.
 
A projektbe résztvevőként kommunikáció, újságíró és audiovizuális média szakos hallgatókat vagy friss diplomásokat várnak az egész EU-ból.

A Project Passionnel fiatalok indulhatnak el pályájukon; a kezdeményezés arra kívánja inspirálni a fiatalokat, hogy 2012. március 4-ig érdekfeszítő kommunikációt generáljanak a minden európai friss diplomást foglalkoztató legfontosabb témáról: hogyan találjanak munkát?

A részvételhez a fiataloknak bármilyen médiumon létre kell hozniuk egy alkotást, és regisztrálniuk kell a hivatalos weboldalon.

A legjobbak fizetett gyakornoki lehetőséghez jutnak a TBWA reklámügynökségnél, a Euronews televíziós hírcsatornánál vagy egy technológiai nagyvállalatnál. A győztesek ezen kívül 1000 €, a második helyezettek pedig 500 € készpénzt is kapnak.

A kategóriákról és témákról további információk itt olvashatók.
(BrandTrend)