Kategória: Aktuális.

Miközben a Red Bull RACING csapata már élesíti RB8-as Forma 1-es autóját, a hazai Red Bull MOBILE csapata azon dolgozik, hogy előfizetői táborából a legszerencsésebb sportrajongót és társát eljuttassa az Ausztrál Nagydíjra, a 2012-es Forma 1 szezonnyitó futamára.

Míg a világ a RB8-as Forma 1-es autó formabontó újításaira koncentrál, addig a Red Bull MOBILE tarifák előfizetői 3 kérdés megválaszolására összpontosíthatnak, mely az ausztráliai Melbourne-be, a Forma 1 nyitófutamára repítheti őket. A válaszadók az ausztráliai utazás mellett 60 db, Forma 1-es ereklyékből összeállított nyereménycsomagra pályázhatnak, február 26-ig. Mark Webber egy videó üzenetben személyesen buzdítja részvételre a hazai Forma 1 rajongókat!

mark_webber_redbull

A Red Bull MOBILE tarifák előfizetői automatikusan belépőhöz jutnak a Red Bull Világába, amely világ más számára nem elérhető előnyökkel kecsegtet: a Red Bull által támogatott hazai és esetenként nemzetközi sportolókkal való személyes találkozó lehetősége vagy a Gyorsítósáv szolgáltatás, amelynek köszönhetően országszerte több mint 20 neves szórakozóhelyre juthatnak be ingyen vagy sorban állás nélkül a Red Bull MOBILE tarifák előfizetői. A Forma-1-es szezonhoz kapcsolódó játékok során az utazás mellett futam belépőkkel és exkluzív Forma 1-es ereklyékkel is gazdagodhatnak az előfizetők.

Azoknak, akiket a benzingőz és a száguldó cirkusz varázsa nem hoz lázba, a 2012-es év során olyan programokon vehetnek részt a Red Bull MOBILE jóvoltából, mint a március 14-én a hazai hip-hop, rap és slam poetry élet kiválóságainak részvételével megrendezésre kerülő Red Bull Pilvaker forradalmi szavalóverseny, vagy a népszerű Red Bull Röpnap.
(BrandTrend)