Kategória: Aktuális.

A Hard Rock alig hogy megnyitotta első üzletét Magyarországon, máris egy világméretű Hard Rock élménnyel kényezteti a hazai rockélet szereplőit.

A Hard Rock International 86 városban indította el a Global Battle of The Bands elnevezésű versenyét, melynek már itthon is az elődöntői zajlanak. Az első forduló alatt összesen kilenc hazai zenekar lép színpadra a Hard Rock Cafe Budapest színpadán február 21. és március 6. között, hogy megmérkőzzön a legjobb háromba való bekerülésért és esélyt szerezzen a Londonban zajló végső megmérettetésre.

Február 28-án a Moulin Rose és a We Are Rockstars zenekarok mellett szurkolhatunk a Blind Nurses nevű formációnak is, mely az idei év egyik legfrissítőbb újdonságának ígérkezik.

Blind_Nurses

Az egyszerűség kedvéért, magát funk-rock zenekarként azonosító, ám valójában igen nehezen behatárolható stílusú Blind Nurses alapjait egy basszusgitáros (Hermann Péter) és egy trombitás (Szász Csaba) fektette le 2010-ben. Két éven át tartó munka után, kész koncepcióval kezdtek el zenésztársakat keresni az angol nyelven megírt, saját kompozíciókhoz. Hamarosan összeállt a csapat, és néhány hónap leforgása alatt, amellett, hogy elkészültek az első demó felvételek, már több élő fellépést, rádiós megjelenést és – nem utolsó sorban – a Hard Rock Cafe – Battle of the Bands elődöntőjébe való bekerülést is összemuzsikálták.
A poptól jazzen, soulon és rockon keresztül a progresszívig hatások széles skáláját ötvöző hangzást Hollai Ádám egyedi énekhangjával, friss lendülettel és bravúros hangszereléssel tálaló zenekart, a Blind Nursest február 28-án hallhatjuk és láthatjuk a Hard Rock Cafe Budapest színpadán.
(BrandTrend)