Kategória: Aktuális.

Emellett pedig maga a termék koncepciója is új: a kizárólag a magazinhoz készült anyagok mellett az alkalmazás online cikkekből is válogat, ezek rendszeres frissítésével biztosítva folyamatosan új tartalmakat az olvasóknak.

Hraschek Dávid volt FHM-főszerkesztő gondozza a magazint, mellyel nem pusztán egy lapozgatható digitális újságot kap az olvasó: a klasszikus férfimagazin-jelleg mellett a kiadó fenntartotta a mobil termékeinél megszokott interaktív jelleget, animált, mozgó, hangzó, "reagáló" tartalmakkal kiegészítve az olvasnivalót.

Ymagazin_Sanoma

Az Y a saját tartalmon túl, az olvasók érdeklődéséhez kapcsolva összegyűjti a weben elérhető, a magazin témáihoz illő blogbejegyzéseket, cikkeket az IT, az autó-motor, a humor, a kultúra, vagy a gazdaság világából, egy speciális, tematikus "webjava" – válogatást létrehozva ezáltal. A kiadvány ugyan negyedéves periodikával jelenik majd meg – alkalmi különszámokkal kiegészítve -, a magazinnak ez a része lényegesen gyakrabban, heti rendszerességgel fog frissülni, folyamatosan új tartalmat nyújtva az olvasónak.
(BrandTrend)