Kategória: Aktuális.

A hiteles és transzparens tájékoztatás mellett tesz hitet a hazai szóvikőket, kommunikációs szakembereket tömörítő Magyar Szóvivők Országos Egyesülete, mely idén nyolcadik alkalommal rendezte hagyományos rendezvényét, a Szóvivők Bálját.

Ez alkalommal adták át a "hiteles és kiegyensúlyozott tevékenységért" járó sajtódíjat, mellyel a kommunikációs szakemberek a különböző médiumok hírszerkesztőségeit, azok tevékenységét értékelik. Az első alkalommal kiosztásra került díjat – a rádiók kategóriájában – a NeoFM hírszerkeszőségének ítélték meg a szóvivők.

"Különösen fontos számunkra, hogy a kommunikációs szakértőkből álló ítészek az elmúlt hónapokban megújult hírstruktúránkat értékelték, és tartották e díjra méltónak" – mondta Berényi Attila, aki alig fél éve vette át a Neo hírigazgatói posztját.

A sportszakma idén is díjazta a legjobbakat. A Gödöllői Királyi Kastélyban megrendezett Nemzeti Sportszövetség Gáláján rangos elismerésben részesült a NeoFM sportszerkesztője: a sportszövetségek szavazatai alapján Bányász Árpád a 2011-es teljesítményéért az Év Sportújságírója díjat vehette át Kaszala Claudiával (NSSZSajtószolgálat) és Molnár Mátyással (Sport TV) együtt.
(BrandTrend)