Kategória: Aktuális.

2012. február 16. és március 18. között zajlik a szavazás a 2011-es év legkiemelkedőbb mobil iparági szakembereire.

A Ringier Mobile Influencer díj 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobilpiaci szereplőket díjazzon, ugyanakkor elismerje és támogassa az innovatív kezdeményezéseket.

Az idei szavazás február 16-án indul, és első szakaszában a http://smartmobilhq.hu/mobileinfluence.html oldalon ajánlhatnak szakembereket a látogatók március 18-ig. A szavazás második szakaszában szakmai zsűri választja ki a beérkezett ajánlások közül a 2011-es év mobilipari szakemberét. A zsűri figyelembe veszi, hogy melyik személy kapta a közönség legtöbb ajánlását.

A Ringier Mobile Influencer 2011 szakmai zsűrije:

Dobó Mátyás, a Peer ügyvezető igazgatója
Horváth Balázs, a PC World főszerkesztője
Kovács Ildikó, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója
Kardos Gábor, a Ringier Kiadó digitális üzletág igazgatója
Kutas István, a Telenor kommunikációs igazgatója
Suba János, a Vodafone kommunikációs igazgatója
Varga G. Gábor,  abRingier, a Népszabadság újságírója

A Ringier Mobile Influencer díj azokat a mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobil piaci szereplőket keresi, akik 2011-ben létrehoztak, behoztak valami újat, korszakalkotót a magyar mobil piacra:

– Telekommunikációs szektorban dolgozó cégek munkatársait (akik alapszolgáltatásokkal és infrastuktúra tervezéssel segítik a mobilpiac fejlődését)
– Fejlesztő cégek munkatársait / Innovatív termékekkel
– Mobil iparági pénzügyi befektetőket
– Véleményformálókat, akik a mobillal kapcsolatos gondolkodásunkat formálják (újságírók és bloggerek)
– Telefon gyártó cégek hazai képviselőit (Akik a telefonokon, kampányokon keresztül a hazai piacon komoly befolyással bírnak)

A nyertes március 29-én, a RAM COLOSSEUM-ban megrendezésre kerülő SmartMobil Konferencián kerül kihirdetésre.

A tavalyi évben a Ringier Mobile Influencer díj a Média Hungary Mobil szekciójában, 2011. május 3-án került átadásra. A verseny megosztott eredménnyel zárult, a Ringier Kiadó két mobilos csapatot díjazott: Prezi.com és a MobilPiknik csapata külföldi szakmai konferenciautakat nyertek a barcelonai Mobile World Congress-re és az amszterdami The Next Web Conference-re.
(BrandTrend)