Kategória: Aktuális.

Nyomárkay Kázmér március elsejétől közös megegyezéssel távozik a kiadótól. Az általa irányított termékek közvetlen felügyeletét Pintye László veszi át, megőrizve korábbi feladatait is.

Nyomárkay Kázmér portfólió igazgatóként felügyelte a cég piacvezető tömeglapjait, így a Story-t, a Best magazint, a Meglepetést, irányította a három lapból álló TV-újság portfóliót, illetve a StoryOnline site-ot.
1999-ban csatlakozott a Sanoma Media Budapest jogelődjéhez a VNU-hoz, akkor még mint a Figyelő üzleti- gazdasági hetilap tőzsderovatának vezetője. Az elmúlt 12 évben több különböző pozíciót töltött be a cégen belül. Részese volt a többi között a Figyelő Top 200 projekt elindításának, alapító főszerkesztő-lapigazgatóként jegyezte a Marketing&Média marketingkommunikációs szaklapot, annak indulásától felügyelte a cég márkamagazin üzletágát, majd az utóbbi években a kiadó számos piacvezető magazinját irányította.

nyomarkay_kazmer

"Büszke vagyok arra, hogy több mint egy évtizeden keresztül Magyarország egyik vezető média cégének csapatát erősíthettem. Kollégáimnak azt kívánom, a következő évtizedben legalább annyi sikerben legyen részük, mint nekem volt munkatársaimmal a 2000-es évek eleje óta." – nyilatkozta a távozó vezető.
(BrandTrend)