Kategória: Aktuális.

Mire jó egy tablet? – kérdezik sokan, és bizony a válasz nem is olyan egyértelmű, mint gondolnánk. A táblagépek, mint szórakoztató elektronikai eszközök, az internetezésen és játékon kívül ugyanis számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek színesebbé teszik a felhasználók hétköznapjait.

Ilyen például a digitális könyvek, illetve újságok olvasásának lehetősége, mely amellett, hogy egyszerűsíti mindennapi olvasnivalónk beszerzését, olyan multimédiás élménnyel is gazdagítja a felhasználót, mely eddig a hagyományos könyveknél, és újságoknál elképzelhetetlen volt. A videókkal, mozgó animációkkal ellátott fizetős kiadványok mellett ugyanakkor az ízléses és színvonalas ingyenes tartalmak is egyre keresettebbek.

"A Táblamagazin.hu népszerűségének talán az egyik legfőbb oka, hogy olvasóink úgy lapozgathatják magazinjainkat, akár egy nyomtatott kiadványt, ezen kívül bárhová magukkal vihetik az összes lapszámot, amiket ugyanúgy gyűjthetnek, mint nyomtatott társaikat." – nyilatkozta Dén Mátyás András, a Táblamagazin.hu digitális újsággosstandot üzemeltető Opinion Leaders Kft. ügyvezető tulajdonosa. "A Táblamagazin alkalmazással a célunk az, hogy minél több ingyenes, ugyanakkor igényes magazint tudjunk kínálni a tablet tulajdonosok számára, ezzel egyértelművé téve az eszköz egyik fontos propozícióját: tökéletes e-könyv és e-újság olvasó. Jelenleg 18 különböző témájú, kétheti rendszerességgel megjelenő lap található a portfolióban, a célunk az, hogy 2012-ben a megjelenő magazinok számát 50-ig bővítsük. Az első három hónapban letöltött több mint 1.200 alkalmazás és 35.000 magazinletöltés azt igazolja, hogy óriási az igény az ingyenes, minőségi tartalmakra a tableteken." – tette hozzá. 

A magazinok legfrissebb számai a www.tablamagazin.hu oldalról email előfizetéssel, illetve az Android Marketből és az Apple Store-ból ingyenesen letölthető alkalmazásokon keresztül szerezhetők be.
(BrandTrend)