Kategória: Aktuális.

Radnai már tavalyi június közepétől külsős tanácsadóként segítette a Ringier videós és online tévés tartalmainak fejlesztését.

A Ringier 2012-ben belép a televíziós műsorgyártás piacára, televíziós társaságok számára készít produkciókat, melyeket digitális és print tartalmaival integráltan kínál. Így lehetőség nyílik a multiplatformos tartalomgyártásra és a hatékony keresztpromócióra is.

Radnai Péter feladata lesz a Ringier által gyártandó televíziós műsorok stratégiájának kialakítása, a műsorok, gyártócégek és alvállalkozók felkutatása, a produkciók lebonyolításának koordinálása a pályázattól a megrendelésen át a kivitelezésig. Radnai feladata ezen kívül a Ringier meglévő online videós tartalmainak fejlesztése.

"A videós és online tévés tartalmak mellett a televíziós műsorgyártás egy olyan szegmens, amely szervesen illeszkedik a Ringier stratégiába. Tartalmat és szórakoztatást kínálni minden csatornán, ez egy mai modern médiavállalat feladata. Hagyományos és digitális média platformjainkkal minden szegmenst lefedünk, így tudunk versenyképesek és hosszútávon is nyereségesek maradni." – mondta el Mihók Attila, a Ringier ügyvezető igazgatója.

Radnai Péter ezt megelőzően a Chello Central Europe tartalomfejlesztési vezetője volt. 2004-2010-ig a Playboy főszerkesztője. Korábban az RTL Klub és a TV2 több műsorának producere – főszerkesztője. Szakmai karrierjét a Magyar Televízióban kezdte, az ott töltött 10 év alatt dolgozott a Híradónál, az Egyenlegnél, a Panorámánál, a Reggelnél, három évig volt a Magyar Televízió moszkvai tudósítója.
(BrandTrend)