Kategória: Aktuális.

A május 16-17-én megrendezésre kerülő rendezvénynek a korábbi évekhez hűen Varsó ad otthont, ahol a régió kulcsszereplői ismét összegyűlnek, ezúttal a "Feltöltésre kész" szlogen jegyében.

A Internet CEE konferencia 2012-beb negyedik alkalommal várja látogatóit a Gemius és partnere a NoNoobs rendezvényszervező és kiadóvállalat szervezésében. Idén ismét terítéken az internetes hirdetési piac, az e-kereskedelem és az online média.

"Az idei konferencia összefoglalja az elmúlt két év legfontosabb internetpiaci eseményeit, lefedve az előző konferencia óta eltelt időszakot. Az előző konferenciát követő pozitív visszajelzésekre támaszkodva, valamint figyelembe véve a projekt regionális jelentőségét, mint iparági eszme- és best-practice cserék helyszíne, izgatottan várjuk, hogy mit hoz az idei konferencia." – nyilatkozta Marta Klepka, a Gemius S.A. nemzetközi marketing igazgatója.

"A esemény szlogenjére – "Feltöltésre kész" – tekintettel  az idei konferencia fókusza az információ és internet pozitív hatásának maximalizálása és a mobil technológia szerepe az üzletvezetésben és hatékony kommunikációban. Továbbá a kétnapos szakértői találkozó során a diskurzus részét képzik a különböző digitális média modellek, valamint a fogyasztók egymás közötti és brandekkel való online interakciói is." – jegyezte meg Dariusz Sokolowski, a NoNoobs cégvezetője.

Maciej Wicha, az IAB elnökségi tagja, valamint a legnagyobb lengyel tartalomszolgáltató, az Agora S.A. online divíziójának Tranzakciós és Szolgáltatási Igazgatója és a 2010-es Internet CEE házigazdája kihangsúlyozza: "Az Internet CEE egy páratlan esemény – egy konferencia, mely nem csak bemutatja az "új média" előrelépéseit, hanem kiváló lehetőséget ad közvetlen kapcsolatteremtésre a régió legfontosabb piaci szereplőivel és szakértőivel. Egy ilyen eseményre nagy szüksége van az iparágnak."

További információk az Internet CEE konferenciáról ITT
(BrandTrend)