Kategória: Aktuális.

A sörmárka az applikációban arra kérte fogyasztóit, mondják el ők, mely nemzeti értékünkre a legbüszkébbek. A kampánynak több újszerű eleme is volt: menet közben a főváros egyik forgalmas csomópontján, a Széll Kálmán téren több mint 20 ezer büszkeségkártyát vetítettek ki, ezzel még inkább buzdítva a fogyasztókat a részvételre. Emellett a játék hagyományos tárgy- vagy pénznyeremény helyett ismertséget ígért a nyerteseknek.

Szell_Kalman_ter_kivetito 

A metódus egyszerű volt, de részletekig kidolgozott: a Soproni Facebook oldalán található "büszkeségkártyákon" bárki elmondhatta, kire vagy mire a legbüszkébb. A büszkeség-kártya megjelent mind a sörmárka, mind a rajongó üzenőfalán, ezzel értesítve annak saját ismerőseit is. Volt, aki a magyar nagymamákra emelte poharát, mert ők készítik a legfinomabb lekvárt a világon, és akadt olyan is, aki a horgászást emelte ki, mert jókat lehet sörözni közben. Nem meglepő módon voltak, akik konkrét személyekre – mint például Széchenyi István, Albert Flórián vagy éppen Szekeres Pál – mások pedig gyermekeikre, szűkebb családjukra hívták fel a közösség figyelmét.

applikacio_nyito_felulet

A kártyákra szavazni lehetett és a tíz legtöbb szavazatot elnyert beküldő közül egy szakmai zsűri, előre meghatározott kritériumrendszer alapján választotta ki azt a három főt, akik most befejeződött tévékampányban mondhatták el, kire vagy mire emelik poharukat:

1. A magyar karaoke Guiness-rekordra, mert 1011 órát énekeltek, a világ legjobbjai lettek.
2. A gulyáslevesre, mert csak mi tudjuk a titkát, hogy miért ilyen finom.
3. Szekeres Pálra, mert ő az egyetlen, aki olimpiai- és paralimpiai játékon is érmes lett.

"A nemzeti büszkeségeink és az összetartozás olyan értékek, amelyek mindannyiunkban pozitív érzéseket keltenek.  A Soproni hosszú távú márka-stratégiájában ezekre fókuszálunk, és ezt szeretnénk minden felületen testreszabott üzenetként átadni. A kampány amellett, hogy nagyon jó mutatókat produkált, aktivizálta fogyasztóinkat, akiknek a segítségével eljuttattuk az emberekhez: mindig van mire emelni a poharunkat." – fűzte hozzá Tóth Gergely, a Soproni márka vezetője.
(BrandTrend)