Kategória: Aktuális.

A tulajdonosváltás nem jelent adminisztratív terhet az ügyfeleknek, a korábbi FiberNetes szerződések folytonosak maradnak és semmilyen automatikus díjnövekedéssel nem jár az Invitel belépése a területre.

"Az Invitel több mint 15 éve a magyarországi távközlési piac egyik meghatározó szereplője. Hatékonyabb ügyfélszolgálatával, magasabb színvonalú technológiai hátterével jobb minőségű szolgáltatást nyújt majd ott, ahol eddig a FiberNet Zrt. és leányvállalatai működtek. Többek között lehetővé tesszük a percdíjmentes telefonálást, elérhetővé tesszük a mobilinternetet és mindenhol megújult üzletekkel várjuk ügyfeleinket" – mondta Héjjas Gábor, az Invitel lakossági üzletágának operatív vezérigazgató-helyettese.

Hejjas_Gabor_Invitel

"Továbbra is tartjuk magunkat korábbi alapelvünkhöz, hogy a változással mindenki csak jobban járhat, rosszabbul semmiképpen sem. Erre törekedtünk eddig és erre fogunk a jövőben is. Biztos vagyok abban, hogy új ügyfeleink is hamarosan érezhetik a javuló ügyfélkiszolgálás, a garantáltan egyszerűbb és gyorsabb ügyintézés és a folyamatosan bővülő szolgáltatás portfóliónk által kínált előnyöket" -tette hozzá.

Invitel_Telepont

Elsődleges cél, hogy mostantól a legtöbb ügyet telefonon is elintézhessék az ügyfelek. Ezért megújulnak a korábbi FiberNet ügyfélszolgálati irodák is, amelyek kibővült funkcióval, szélesebb körű ügyintézési lehetőségekkel várják az érdeklődőket mostantól már Invitel Telepont néven Kecskeméten, Baján, Hévízen, Siklóson, Siófokon, Hajdúszoboszlón, Nyírbátorban, Tiszaújvárosban és Cegléden. A Telepontokban, ügyfélbarát környezetben várják az ügyfeleket, ahol személyesen is bemutatják a szolgáltatásokat az érdeklődőknek. Gondoltak a gyerekekre is a számukra kialakított játszórésszel.

Alapvető újdonság továbbá a hálózaton belüli percdíjmentes telefonálás. Emellett októbertől már az Invitel kábelszolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelei számára is elérhető lesz az Invi4 szolgáltatás csomag, amelyben a kábel TV, az internet és a telefon mellett már mobilinternetet is lehet vásárolni, rendkívül kedvező feltételekkel. A FiberNetnél korábban nem volt ilyen szolgáltatás. A kevésbé nézett adók helyére új, népszerű csatornák kerülnek a csomagokba.
(BrandTrend)