Kategória: Aktuális.

Ugyanezen cél vezérelte a száz százalékban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező vállalatot is, amikor pénzt, időt, energiát nem kímélve olyan fejlesztésekbe fogott, amely hatásában a koffeinnel megegyező, de a természetes növényi összetevők – a mate tea és a teobromin – miatt élettanilag kedvezőbb hatású energiaital gyártását teszi lehetővé. Több mint egy éves fejlesztési folyamat eredményeként szeptember elsjén mutatta be forradalmian új energiaitalát. A HELL New Generation egy olyan egészségesebb összetevőket tartalmazó energiaital, amely hatását tekintve megegyezik a korábbi koffein hozzáadásával készült energiaitallal.

A sajtóban megjelent félreérthető információkra tekintettel a HELL vezetői leszögezik, hogy a Hell Energy termékfejlesztése  összhangban a kormány törekvéseivel – a fogyasztók egészségesebb életmódra való törekvésének, igényének kielégítését, támogatását szolgálja.

A HELL Energy Magyarország Kft. tudatos és időigényes fejlesztése nem az adóelkerülésre irányuló összetevő csökkentésével, vagy cukorhelyettesítő alkalmazásával elért kényszermegoldás, hanem egy teljesen új fejlesztésű termék.

A Hell Energy piacvezetőként feladatának tekinti, hogy az egész szektor érdekeit és törekvéseit szem előtt tartva egyeztetést kezdeményezzen a kormány illetékes szakembereivel, a bevezetett népegészségügyi termékadó hatásairól és várható eredményeiről.
(BrandTrend)