Kategória: Aktuális.
A Nextent 2011 augusztusától intenzív kommunikációs kampánnyal kívánja támogatni a 2008-ban bevezetett Voice Miner rendszer pozícionálását, mivel a termék stratégiai helyet foglal el a vállalat termékeinek és szolgáltatásainak portfóliójában. A cég a kampány kidolgozásával és végrehajtásával szintén a Tamara Hagen szakembereit bízta meg. 
"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nextent bizalmat szavazott nekünk, és felismerte a hosszabb távú együttműködésben rejlő értékeket" – mondta Tóth Kamilla, a Tamara Hagen Cons. Kft. ügyvezető igazgatója.
A Nextent Informatika Zrt. egy kutatási program keretében mesterséges intelligencián alapuló értékesítés-hatékonyság növelő rendszer prototípus fejlesztésébe kezdett még 2008-ban. A Voice Miner egy olyan innovatív rendszer, amely az ügyfélszolgálati hanganyagok 100%-át feldolgozza. A feldolgozás során a rendszer detektálja a partnerek beszédhangjának érzelmi töltését, felismeri az elhangzott kulcsszavakat, majd ezekre komplex jelentéseket, lekérdezési és üzleti elemzési lehetőségeket biztosít. A Voice Miner rendszer minden egyes ügyfélszolgálati beszélgetést automatizáltan feldolgoz.
"A Nextent vezetése felismerte a kommunikáció szükségességét. Tekintettel arra, hogy egy teljesen új és egyedülálló fejlesztésről van szó, cégünk elengedhetetlenül fontosnak tartja a célcsoport folyamatos edukációját a rendszer kínálta előnyök vonatkozásában." – tette hozzá Gátfalvi Tamás, a cég nemrég kinevezett vezérigazgató-helyettese.
(BrandTrend)